Помощ

ФИНАНСИТО | ®ЕВОЛЮЦИЯТА ВЪВ ФИНАНСИРАНЕТО

Упътване за употреба

Можете да разглеждате свободно представените във ФИНАНСИТО проекти за групово финансиране, без регистрация.

 За да използвате пълноценно платформата, първо трябва да се регистрирате. Само тогава ще бъдеш допуснат до процеса на създаване или инвестиране във високодоходни и печеливши проекти.

За да се регистрирате, от топ менюто, най-горе в дясно, кликни върху връзката > Вход

След това кликнете върху линка Нямате акаунт?

Във формата за попълване, въведете Вашите Име и Фамилия, Вашия имейл адрес, въведете парола и след това потвърдете паролата. Изберете държава, отметнете квадратчето Съгласен съм с обработката на лични данни (уверете се, че сте прочели внимателно нашата Политика за поверителност) и след това натиснете бутона Вход. След натискането на бутона ще ви бъде изпратен имейл, в който да потвърдите регистрацията си. Може да се наложи да изчакате от 3 до 5 минути, преди да го получите във вашата електронна поща. Когато потвърдите имейла си, процесът по вашата регистрация е завършен. Сега можете да влезете в акаунта си и да създадете кампания за финансиране.

Преди да започнете създаването на кампания за набиране на средства, убедете се, че проектът за финансиране има:

  • Професионално направено видео с ясно послание
  • Писмена презентация под видеото с маркетингов текст и качествен снимков материал
  • Точно описание на подаръците и наградите за подкрепящите финансово проекта (ако проектът е базиран на награди)

Ако проектът е базиран на награди, първо трябва да създадете кампанията, което става като кликнете върху бутона СЪЗДАЙТЕ КАМПАНИЯ, най-горе на вашия екран, и след това попълните полетата с необходимата информация. След като попълните исканата информация, кликнете върху бутона Създайте Кампания. Сега, вашата кампания трябва да бъде прегледана и одобрена от администратор на платформата. След като бъде одобрена, ще можете да добавите награди, чрез бутона Награди, който ще бъде видим на страницата на кампанията под видеото или снимката.

Всички ваши кампании са достъпни от страницата на профила ви, след като сте влезли във вашия акаунт. От там можете да следите и финансиранията, постъпили за вашия проект, които можете да получите след завършването на кампанията.

За да можете да получите набраните от кампанията Ви средства, трябва да попълните данните за вашия PayPal имейл адрес и вашата Банкова сметка, което можете да направите от Тегления> Конфигурирайте

*В случай, че имате нужда от допълнителна помощ, не се колебайте да ни пишете на имейл адрес: contact@finansito.com.