Архитектура

Краудфъндинг на Архитектурни Шедьоври

от Нед Донев
Създадена на Feb 12, 2021 | Пловдив
€0 набрани от €10,000,000 Крайна Цел 0.00%
  • 0 Финансирания
  • Без краен срок
  • 0 Харесвания
Предлагам възможност за участие в групово финансиране за изграждане на имоти със спираща дъха архитектура, луксозно обзавеждане и дизайнерски интериор.

Няма предприемчив човек и инвеститор, който да не иска да се занимава със строителството на недвижими имоти, защото този клас активи традиционно дава най-голяма възможност за забогатяване.

Липсата на необходимия капитал обаче, е най-голямото препятствие за участието в този високо доходоносен бизнес. Този проект дава възможност за първи път в България на всеки, който желае, многократно да увеличи парите си, инвестирайки ги в закупуването на парцели в централните части на най-големите градове в България и построяването върху тях на жилищни сгради и хотели със спираща дъха архитектура, луксозно обзавеждане и дизайнерски интериор.

Защо инвестиция в недвижими имоти?

Защото инвестиции в недвижими имоти носят сигурност и защита от инфлация.
Обезпечената с недвижима собственост инвестиция дава много по-добра сигурност и възвръщаемост в сравнение с изпадналата в криза настоящата финансова система и произтичащите от това опасности за валутните спестявания, които са свързани с обезценяване, заради безпрецедентното печатане на пари от централните банки по света, възможността от тотален колапс на финансовите институции и политиките на почти нулеви или отрицателни лихви в банковата система.

Казано по-кратко и ясно, инвестицията в недвижими имоти предпазва спестяванията от инфлация и носи много по-добра доходност от парите на влог.

Инвестицията в имоти защитава икономическата енергия от инфлацията, като я съхранява и увеличава, благодарение на доходността от отдаването им по наем и възможността за продажба за неколкократна на вложената сума цена.

Какви са предимства и ползите от строителството на сгради с красива архитектура, луксозни мебели и дизайнерски интериор?

Това са имотите, които не само запазват своята стойност през годините, но и които носят най-голяма възвръщаемост на инвеститорите. Те се продават по-скъпо и по-лесно, наемат се по-бързо, променят положително средата на живот, правят я по-атрактивна и така привличат туристи.

Каква е минималната позволена сума за подкрепяне на проекта?

Желанието ми е всеки да може подкрепи и да участва в процеса на инвестиране в обещаващ недвижим имот, за това и минималната сума се определя индивидуално от самия финансиращ. Вярвам, че дори и с малки суми могат да се финансират големи, многомилионни проекти. Такава е силата на груповото финансиране.

Как се разпределя печалбата между инвеститорите в проекта?

Печалбата се разпределя пропорционално на вложената от всеки инвеститор сума - от наеми, от продажбата на апартаменти или на цялата сграда.
Няма Финансирания
Няма намерени резултати